LEVELYS ZÁVIT PRIAMY 1,5MM 100KS

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
10,49
Bez DPH 8,74

LEVELYS ZÁVIT PRIAMY 1,5MM 100KS

Leveling Závitový systém značky LEVELYS kombinuje výhody predchádzajúcich Maticového a Klinového systému a ponúka jednoduchý a efektívny spôsob zrovnávania dlažby a obkladu. V systéme potrebujete iba dva typy súčiastok - Závity a Matice. Tento systém je náhradou za klasické plastové krížiky a prináša viacero výhod.

Systém využíva Závity a Matice, ktoré sa jednoducho doťahujú rukou, a tak nepotrebujete žiadne kliešte ako pri Klinovom systéme. Odstránenie Závitov a Matic po zatvrdnutí lepidla je veľmi jednoduché. Závity sú vyrobené z kvalitných materiálov, ktorých zloženie bolo testované pre dosiahnutie dokonalého kompromisu medzi odolnosťou a pružnosťou. Ich bod zlomu sa nachádza tesne nad tanierikom, čo umožňuje použitie na tenké dlaždice a obklady.

LEVELYS Závity sú vhodné pre rôzne druhy dlažieb a obkladov v interiéri aj exteriéri. Systém je ideálny pre obkladanie stien, spádovaných plôch a vodorovných podláh. Avšak, nemôže sa použiť pri práci s mozaikou nalepenou na sieťke.

Pri výbere Závitov si treba dať pozor na hrúbku dlaždice alebo obkladu, pretože od toho závisí výsledná šírka špáry. Pri klasickej dlaždici (s nepravými uhlami) bude špára širšia, ako šírka Závitov, zatiaľ čo pri rektifikovanej dlaždici (s pravými uhlami) bude špára rovnaká ako šírka Závitu.

Závity LEVELYS sú predávané v baleniach po 100 ks a sú určené na jednorazové použitie. Tieto Závity sa stali patentovanými produktmi značky LEVELYS, ktorá je certifikovaná na celoeurópskej úrovni.

Rozmery Závitov LEVELYS sú dĺžka 40 mm, výška 66 mm a šírka 30 mm. Systém s Závitmi a Maticami je skvelou voľbou pre všetkých, ktorí chcú dosiahnuť dokonalý výsledok pri pokladaní dlažby a obkladu jednoducho, rýchlo a bez zbytočného náradia.

Po - PIA 08:00 - 18:00