FESTA HLADÍTKO 230X105MM PRE BRÚSNU MRIEŽKU

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
4,99
Bez DPH 4,16

FESTA HLADÍTKO 230X105MM PRE BRÚSNU MRIEŽKU

Hladidlo na brúsnu mriežku plastové 230x105mm je užitočným nástrojom, ktorý sa používa na uchytenie brúsnej mriežky na sadrokartóny pri brúsení škár. Toto hladidlo umožňuje pohodlné a efektívne brúsenie, pretože dobre sa drží v ruke a jeho nízka váha zaisťuje optimálnu ergonómiu pri dlhodobej práci.

Hlavné vlastnosti:

Typ: Hladidlo na brúsnu mriežku

Materiál: Plastový držiak

Rozmer: 230x105 mm

Použitie: Hladidlo sa používa na uchytenie brúsnej mriežky na sadrokartóny, čo zlepšuje presnosť a efektivitu brúsenia škár.

Toto hladidlo je vhodné pre profesionálov aj domácich majstrov, ktorí pracujú so sadrokartónom a potrebujú brúsiť škáry na presné rozmery. Plastový držiak zaisťuje pevné uchytenie brúsnej mriežky, čím sa minimalizuje riziko posunu alebo vyšmyknutia počas práce. Hladidlo dobre padne do ruky a umožňuje pohodlné a presné ovládanie pri brúsení.

Ďalšou výhodou tohto hladidla je výmenný mechanizmus, ktorý umožňuje jednoduchú a rýchlu výmenu zaneseného brúsneho materiálu za nový. Toto je veľmi užitočná funkcia, pretože umožňuje udržať brúsnu mriežku v optimálnom stave a zabezpečuje dlhšiu životnosť nástroja.

Celkovo je toto plastové hladidlo na brúsnu mriežku vynikajúcim nástrojom pre spracovanie sadrokartónu. Jeho pohodlný dizajn a výmeny brúsneho materiálu umožňujú efektívne a kvalitné brúsenie škár bez námahy. Je to skvelý nástroj pre všetkých, ktorí sa zaoberajú sadrokartónovými konštrukciami a potrebujú presné a hladké povrchy.

 

Po - PIA 08:00 - 18:00