LYŽICA POKRÝVAČSKA 140MM NEREZ

Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
2,99
Bez DPH 2,49

LYŽICA POKRÝVAČSKA 140MM NEREZ

Pokrývačská lyžica je dôležitým nástrojom používaným v stavebníctve, najmä pri pokrývačských prácach, ako je pokrývanie strechy plechovými, nerezovými alebo inými materiálmi. Lyžica sa používa na nanášanie a rovnomerné rozdeľovanie mastiky, lepidla alebo iných spojovacích materiálov pri pokládke krytiny.

Hlavné vlastnosti pokrývačskej lyžice:

  • Rozmery: 140x75 mm
  • Materiál: Nerezová oceľ

Nerezová oceľ je vhodným materiálom pre pokrývačské lyžice, pretože je odolná voči korózii a poveternostným vplyvom. To znamená, že lyžica si zachováva svoju kvalitu a výkon aj pri práci v náročných podmienkach, ako je expozícia vlhkosti a poveternostným podmienkam pri pokrývačských prácach.

Rozmery 140x75 mm sú ideálne pre rôzne typy krytín a umožňujú presné a efektívne nanášanie mastiky alebo lepidla na povrchy. Lyžica má tvar, ktorý zlepšuje kontrolu nad naneseným materiálom a umožňuje rovnomerné rozdeľovanie na krytinu.

Pokrývačská lyžica je dôležitým nástrojom pre pokrývačské práce, a to najmä pri pokládke strešných krytín, okapov, rýchlodrážok a iných pokrývačských úloh. Je to neoddeliteľný nástroj každého pokrývača, ktorý sa stará o správne a kvalitné pokládky krytín a spojovacích materiálov na strechy a iné povrchy.

Po - PIA 08:00 - 18:00