SILAN AROMATHERAPY RELAXING MALDIVES 62PD 1364ML

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
4,49
Bez DPH 3,74

SILAN AROMATHERAPY RELAXING MALDIVES  62PD 1364ML

Silan Aromatherapy Relaxing Maledives je avivážny určený pre pranie prádla, ktorá ponúka neodolateľnú vôni a dlhotrvajúcu sviežosť. Tento aviváž bol vyvinutý s využitím unikátnej technológie, ktorá zaisťuje, že vôňa vydrží na vašom prádle až 7 dní, pričom po dobu 24 hodín si môžete vychutnať nádhernú vôňu tropického ostrova Maledivy.

Silan Aromatherapy Relaxing Maledives obsahuje vzácne esenciálne oleje, ktoré ovinú vaše prádlo týmto okouzlujícím aromatem. Tato aviváž tak nielen zjemňuje vaše prádlo, ale tiež jej prevonia. Vďaka speciální technologii vytvára avivážny efekt antistatickej ochrany, čo znamená, že vaše oblečenie bude menej náchylné k statickej elektrine.

Okrem toho sa Silan Aromatherapy Relaxing Maledives snaží o udržateľnosť. Obsahuje 97 % odborných zložiek a jeho fľaša je 100 % recyklovateľná. Tato aviváž nielenže poskytuje dlhotrvajúcu vôni, ale tiež chráni vlákna textilií a poskytuje žehlenie. Je ideálnou voľbou pre tie, ktoré chcú, aby ich prádlo bolo mäkké, voňavé a chránené pred statickou elektrinou.

Po - PIA 08:00 - 18:00