SILAN AROMATHERAPY MAGIC MAGNOLIA 62PD 1364ML

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
4,49
Bez DPH 3,74

SILAN  AROMATHERAPY MAGIC MAGNOLIA 62PD 1364ML

Silan aviváž Aromatherapy Magic Magnolia ponúka viac než len bežnú aviváž. Táto aviváž má niekoľko významných vlastností:

  • Dlhotrvajúca vôňa: Unikátna technológia tejto aviváže umožňuje udržať vo vašej bielizni po dobu 24 hodín až 7 dní. To znamená, že odev budeš chcieť cítiť dlho po praní.
  • Dlhotrvajúca mäkkosť: Silan Aromatherapy Magic Magnolia tiež poskytuje dlhotrvajúcu mäkkosť vašej bielizne a textílií. Táto technológia aviváže zaistí, že bielizeň bude nielen dobre voňať, ale aj pohodlne mäkká na dotyk po celý týždeň.
  • Udržateľnosť: Aviváž je priateľská k životnému prostrediu, pretože obsahuje 97 % odbúrateľných zložiek. Okrem toho je fľaša 100 % recyklovateľná, čo eliminuje ekologický odtlačok produktu.
  • Ochrana vlákien: Silan Aromatherapy Magic Magnolia obsahuje celý objem, ktorý zjemňuje vlákna textílie. Tím sa predlžuje životnosť vášho oblečenia.
  • Antistatický efekt: Táto aviváž je vybavená špeciálnou úpravou, ktorá chráni oblečenie proti statickej elektrine, čo znamená menej používaného elektrického náboja na vašich textíliách.

Silan Aromatherapy Magic Magnolia je nielen o aviváži, ale aj o dlhotrvajúcej vôni, mäkkosti a starostlivosti o vašu bielizeň. Je to skvelý spôsob, ako urobiť svoje pranie príjemnejším a udržať bielizeň vo výnimočnom stave.

Po - PIA 08:00 - 18:00