SILAN FRESH SKY 76PD 1672ML

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
4,49
Bez DPH 3,74

SILAN FRESH SKY 76PD  1672ML

Silan aviváž Fresh Sky je produkt, ktorý poskytuje viac než len bežnú aviváž. Táto avivážna je zreteľne charakterizovaná najskôr objaviť:

  • Dlhotrvajúca svieža vôňa: Unikátna technológia aviváže umožňuje vôni udržať na vašej bielizni a oblečení po dobu 24 hodín až 7 dní. To znamená, že budete môcť sviežu vôňu, ktorá vám pripomína rané ranné prechádzky.
  • Dlhotrvajúca mäkkosť: Silan Fresh Sky zabezpečuje dlhotrvajúcu mäkkosť textílií po dobu 24 hodín až 7 dní. To znamená, že vaše oblečenie bude nielen svieže, ale aj pohodlne na dotyk.
  • Udržateľnosť: Aviváž obsahuje 97 % odbúrateľných zložiek, čo robí priateľku k životnému prostrediu. Okrem toho je fľaša 100 % recyklovateľná, čím sa znižuje jej environmentálny odtlačok.
  • Ochrana vlákna Silan Fresh Sky obsahuje dostatočnú, ktorá uhladzuje vlákna. Tím sa zjednodušuje žehlenie a predlžuje životnosť vášho oblečenia.
  • Antistatický efekt: Táto aviváž je vybavená špeciálnou úpravou, ktorá chráni oblečenie proti statickej elektrine, čo znamená menej používaného elektrického náboja na vašich textíliách.

Silan aviváž Fresh Sky je skvelou úpravou pre tých, ktorí chcú nielen osviežiť svoju bielizeň a oblečenie, ale aj zachovanú sviežosť a mäkkosť po dlhú dobu. Je to výnimočný spôsob, ako vylepšiť komfort a starostlivosť o vaše textílie.

 

Po - PIA 08:00 - 18:00