Novinka
HEAD & SHOULDERS ŠAMPÓN CITRUS 2V1 400ML

HEAD & SHOULDERS ŠAMPÓN CITRUS 2V1 400ML

Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
5,49
Bez DPH 4,58

HEAD & SHOULDERS ŠAMPÓN CITRUS 2V1 400ML

Head & Shoulders Citrus Fresh šampón a kondicionér proti lupinám je určený na účinnú starostlivosť o pokožku hlavy a vlasy. Jeho hlavné vlastnosti sú nasledujúce:

  • Boj proti lupinám: Obsahuje špeciálnu zmes výťažkov z citrusových plodov, ktoré pomáhajú bojovať proti vzniku lupín a udržiavať pokožku hlavy zdravú a bez lupín.
  • Odstraňuje mastnotu: Účinne odstraňuje nadbytočný olej a mastnotu z pokožky hlavy, čo prispieva k čistote a zdraviu vlasov.
  • 3 Action formulácia: Šampón a kondicionér Head & Shoulders Citrus Fresh používajú zloženie 3 Action, ktoré umýva, chráni a hydratuje pokožku hlavy aj vlasy, čím poskytuje komplexnú starostlivosť o vlasy.
  • Bez lupín až do 100%: Pri pravidelnom používaní šampónu a kondicionéra Head & Shoulders Citrus Fresh sa vlasy až do 100% zbavia lupín, čo zanecháva vlasy krásne a zdravé.
  • Overené a testované zloženie: Zloženie tohto produktu je overené a testované, aby zodpovedalo najvyšším štandardom kozmetického priemyslu, čo zaisťuje jeho účinnosť a bezpečnosť.

Head & Shoulders Citrus Fresh šampón a kondicionér je ideálnou voľbou pre tých, ktorí bojujú s lupinami a zároveň chcú mať zdravé a čisté vlasy. Jeho špeciálna formulácia s citrusovými výťažkami poskytuje účinnú starostlivosť o pokožku hlavy a vlasy, čím zaisťuje krásne a bez lupín vlasy.

 

Po - PIA 08:00 - 18:00