HEAD & SHOULDERS ŠAMPÓN CITRUS 540ML

Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
6,99
Bez DPH 5,83

HEAD & SHOULDERS ŠAMPÓN CITRUS 540ML

Head & Shoulders šampón Citrus Fresh 540 ml

Head & Shoulders šampón Citrus Fresh je spoľahlivým partnerom v boji proti lupinám a zároveň vám poskytne revitalizáciu a starostlivosť o vaše vlasy a pokožku hlavy.

Hlavné vlastnosti:

  • Boj proti lupinám: Šampón Head & Shoulders Citrus Fresh je formulovaný s inovatívnym zložením Microbiome Balance, ktorý podporuje vyvážený mikrobióm pokožky hlavy. Týmto spôsobom sa efektívne zameriava na hlavnú príčinu tvorby lupín a pomáha proti nim, čo vám pomôže dosiahnuť až 100 % bez lupín*.
  • Sviežosť citrusov: Tento šampón dodá vlasom a pokožke okamžitý pocit sviežosti, vďaka citrusovej vôni. Cítiť sa budete svieži a plní energiu.
  • Denné použitie: Šampón Head & Shoulders Citrus Fresh je na každodenné použitie, pretože má vyvážené pH a obsahuje vitamíny a antioxidanty, ktoré podporujú vhodnú pokožku hlavy a vlasy v optimálnej kondícii.
  • Ekologický prístup: Fľaša šampónu je vyrobený zo 40 % recyklácie plastov a je recyklovateľná, čo znamená, že vaša starostlivosť o vlasy je v ruke s prístupom s ohľadom na životné prostredie.

Šampón Head & Shoulders Citrus Fresh je dermatologicky testovaný a klinicky overený, aby bol dostatočne šetrný na pokožku hlavy a vlasy. Je to ideálna voľba pre tých, ktorí chcú mať zdravé, bezlupinové a zároveň si užiť sviežosť a energiu citrusových vôní. Objednajte si ho ešte dnes a urobte si radosť so svojimi krásnymi a bezlupinovými vlasmi!

Po - PIA 08:00 - 18:00