Novinka
HEAD & SHOULDERS ŠAMPÓN APPLE 2V1 400ML

HEAD & SHOULDERS ŠAMPÓN APPLE 2V1 400ML

Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
5,49
Bez DPH 4,58

HEAD & SHOULDERS ŠAMPÓN APPLE 2V1 400ML

Head & Shoulders 2 in 1 Apple Fresh Dandruff šampón a kondicionér na vlasy je určený špeciálne pre mastné vlasy. Obsahuje vzorec vyvinutý odborníkmi Head & Shoulders, ktorý je zameraný na účinné odstránenie prebytočného tuku a pocitu ťažkosti, čím dodáva vlasom ľahkosť a objem.

Hlavné vlastnosti a zloženie:

  • Extrakt z grapefruitu: Tento extrakt pomáha zlepšovať krvný obeh a vyživuje vlasový folikul užitočnými vitamínmi. Týmto spôsobom sa posilňujú vlasy a zvyšuje sa ich objem.
  • Vzorec ActiZinc: Obsahuje zink, ktorý je známy svojimi protiplesňovými vlastnosťami. Pomáha účinne bojovať proti problémom s lupinami a mastným plakom na vlasoch.
  • Vitamín E: Je silným antioxidantem, ktorý pomáha chrániť vlasové bunky pred poškodením voľnými radikálmi a zlepšuje celkovú kondíciu vlasov.
  • Použitie tohto šampónu je jednoduché. Stačí naniesť požadované množstvo šampónu na mokré vlasy, napeňovať masážnymi pohybmi a potom dôkladne opláchnuť teplou vodou.

Head & Shoulders 2 in 1 Apple Fresh Dandruff šampón a kondicionér je ideálnym riešením pre tých, ktorí trpia nadmernou mastnotou vlasov a sú zároveň náchylní na tvorbu lupín. Pomáha nielen zlepšiť vzhľad vlasov, ale aj zmierniť súvisiace problémy s pokožkou hlavy.

 

Po - PIA 08:00 - 18:00