ZAVIT DISTANCNY PRIAMY 2MM 100KS LEVELYS

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
10,49
Bez DPH 8,74

 LEVELYS ZÁVIT PRIAMY 2MM 100KS

Nový LEVELYS vyrovnávací Závitový systém kombinuje výhody predošlých Maticového a Klinového systému. Na použitie tohto systému potrebujete iba dva typy súčiastok - Závity a Matice. Vďaka doťahovaniu pomocou Matíc nie sú potrebné oceľové ani plastové Kliešte, ako to bolo u Klinového systému. Demontáž Závitov a Matíc LEVELYS je veľmi jednoduchá aj po zatvrdnutí lepidla.

Závity sú vyrobené z prvotriednych materiálov, ktorých zloženie bolo testované s cieľom zabezpečiť dokonalú rovnováhu medzi odolnosťou a pružnosťou. Ich bod zlomu (perforácia) sa nachádza tesne nad tanierikom, čo umožňuje ich použitie aj na veľmi tenké dlaždice a obklady.

LEVELYS Závity nahradzujú plastové krížiky a ich použitie je veľmi podobné Klinovému systému LEVELYS s tým rozdielom, že na dorovnanie sa používa Matica nasadená na Závit. Tento systém umožňuje rýchlejšie a efektívnejšie zarovnávanie dlažby a obkladu.

Všetky Závity LEVELYS sú určené k jednorazovému použitiu a ponúkajú široké možnosti využitia. Môžete ich použiť pri dlaždení v interiéri aj exteriéri, na vodorovných podlahách, spádovaných plochách aj pri obkladaní stien. Sú vhodné pre profesionálov aj domácich majstrov.

Pri výbere Závitov si treba dávať pozor na hrúbku dlaždice alebo obkladu, pretože od toho závisí výsledná šírka špáry. Pri klasickej dlaždici bude špára širšia ako šírka Závitov, zatiaľ čo pri rektifikovanej dlaždici bude špára rovnaká ako šírka Závitu.

Výhody závitového systému LEVELYS zahŕňajú možnosť položenia dlažby v dokonalej rovine, jednoduché dotiahnutie pomocou Matic a možnosť použitia Závitov na fixáciu a udržanie požadovanej šírky špáry bez použitia krížikov.

LEVELYS Závity sú predávané v baleniach po 100 ks a môžete si ich zakúpiť v ľubovoľnom množstve zaokrúhlenom na stovky kusov. Ich rozmery sú dĺžka 40 mm, výška 66 mm a šírka 30 mm. Tento Závitový systém je patentovaný a značka LEVELYS je celoeurópsky certifikovaná.

zavitovy system na obklad a dlazbu, vyrovnavaci system, leveling system, levelys system

zavitovy system na obklad a dlazbu, vyrovnavaci system, leveling system, levelys system

zavitovy system na obklad a dlazbu, vyrovnavaci system, leveling system, levelys system

Po - PIA 08:00 - 18:00