LYŽICA MURÁRSKA OBLÁ S DREVENOU RUKOVÄ ŤOU 160MM

Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
3,49
Bez DPH 2,91

LYŽICA MURÁRSKA  OBLÁ S DREVENOU RUKOVÄ ŤOU 160MM

Murárska lyžica je dôležitým nástrojom v stavebníctve, špeciálne pri murárskych prácach. Lyžica sa používa na nanášanie a rovnomerné rozdeľovanie malty alebo iných stavebných materiálov na murársku tehlu alebo iné stavebné prvky.

Hlavné vlastnosti murárskej lyžice:

  • Dĺžka: 160 mm
  • Tvar: Oblá
  • Rukoväť: Drevená rukoväť

Drevená rukoväť poskytuje pohodlný a pevný úchop, čo umožňuje pohodlnú manipuláciu s lyžicou a zlepšuje kontrolu nad naneseným materiálom. Tvar lyžice (oblá) je ideálny pre rovnomerné rozdeľovanie malty, a to najmä na okrajoch tehál alebo pri špecifických murárskych prácach.

Murárske lyžice majú rôzne veľkosti a tvary, aby sa mohli prispôsobiť rôznym typom murárskych prác a potrebám remeselníka. Ich dôležitosť v stavebníctve spočíva v tom, že umožňujú presné a efektívne nanesenie stavebných materiálov, čo zabezpečuje kvalitnú a spoľahlivú konštrukciu.

Lyžica s drevenou rukoväťou je tradičnou a osvedčenou voľbou, ktorá sa dodnes používa v stavebníctve pre jej jednoduchosť, spoľahlivosť a praktické použitie. Je to neoddeliteľný nástroj každého murára a stavebníka, ktorý sa stará o správne nanesenie a rozdelenie stavebných materiálov na murársku tehlu alebo iné stavebné povrchy.

 

Po - PIA 08:00 - 18:00