TESCOMA VRECKO NA ZELENINU 4FOOD 8.5L

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
10,60
Bez DPH 8,83

TESCOMA VRECKO NA ZELENINU 4FOOD 8.5L

Vrecko na zeleninu 4FOOD s objemom 8,5 litra je skvelým riešením na uskladnenie a ochranu rôznych druhov zeleniny a iných potravín. Toto vrecko ponúka niekoľko výhod:

  • Uskladnenie zeleniny: Toto vrecko je vhodné na skladovanie zeleniny, ako sú cibuľa, cesnak, zemiaky, orechy a iné potraviny, ktoré môžu byť náchylné na vysychanie alebo plesňovanie, ak nie sú správne skladované.
  • Priedušný sťahovací uzáver: Vrecko je vybavené priedušným sťahovacím uzáverom, ktorý umožňuje zelenine dýchať a udržiavať optimálnu vlhkosť vo vnútri vrecka. Tím zabezpečuje, že zelenina ostane dlhšie svieža a chránená pred vonkajšími vplyvmi.
  • Materiál a vodeodolná úprava: Vrecko je vyrobené z prírodnej jutovej tkaniny, ktorá je trvanlivá a prírodná. Tkanina má vodeodolnú úpravu, ktorá chráni obsah vrecka pred vlhkosťou a znečistením.
  • Dlhá životnosť: Vrecko na zeleninu 4FOOD je opakovane, pretože trvalo používaniu a dlho slúžilo. Môže byť využité po dobu až troch rokov.
  • Údržba: V prípade potreby utrieť vnútro vrecka vlhkou utierkou, ale nie je vhodné ho umývať v umývačke riadu ani prať v práčke. Dodržiavaním týchto pokynov na údržbu zabezpečíte dlhšiu životnosť vrecka.

Toto vrecko na zeleninu je užitočným doplnkom pre každú domácnosť a udržať si dlhšie čerstvej ak k dispozícii pre vaše jedlá. Je šetrné k životnému prostrediu a zároveň praktické pre uskladnenie potravín.

 

Po - PIA 08:00 - 18:00