TESCOMA VRECKO NA ZELENINU 4FOOD 2.5L

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
6,20
Bez DPH 5,17

TESCOMA VRECKO NA ZELENINU 4FOOD 2.5L

Vrecko na zeleninu 4FOOD s objemom 2,5 litra je praktickým a ekologickým riešením na uskladnenie a ochranu rôznych druhov zeleniny a iných potravín. Toto vrecko má niekoľko výhod:

  • Uskladnenie zeleniny: Toto vrecko je ideálne na skladovanie zeleniny, ako sú cibuľa, cesnak, zemiaky, orechy a iné potraviny. predchádzať vysychaniu, chrániť obsah pred svetlom a udržiavať optimálnu pomoc vo vnútri.
  • Priedušný sťahovací uzáver: Vrecko je vybavené priedušným sťahovacím uzáverom, ktorý umožňuje zelenine dýchať. Ak trvá dlhšie životnosť a pomáha dostatočnému vlhkému výparu.
  • Materiál a vodeodolná úprava: Vrecko je vyrobené z prírodnej jutovej tkaniny, ktorá je trvanlivá a ekologická. Tkanina je taktiež vybavená vodeodolnou úpravou, ktorá chráni obsah vrecka pred vlhkosťou a znečistením.
  • Údržba: V prípade potreby môžete utrieť do vnútorného vrecka vlhkou utierkou. Nie je vhodné umývať vrecko v umývačke riadu ani prať v práčke. Dodržiavaním týchto pokynov zabezpečíš dlhšiu životnosť vrecka.

Toto vrecko na zeleninu je užitočným nástrojom v kuchyni, ktorý pomáha udržiavať zeleninu čerstvú a pripravenú na použitie pre vaše jedlá. Je ekologické a efektívne riešenie pre uskladnenie potravín.

 

Po - PIA 08:00 - 18:00