SUNAR ROZPUSTNÝ NÁPOJ JABLKOVÝ 200G

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
4,49
Bez DPH 3,74

SUNAR ROZPUSTNÝ NÁPOJ JABLKOVÝ 200G

Rozpustný jablkový nápoj je vhodným nápojom pre deti od ukončeného 6. mesiaca. Tento nápoj je určený na zahnanie smädu a má osviežujúcu jablkovú príchuť. Okrem toho je dôležitý obohatený o vitamín C, čo je pre zdravý vývoj detí. Je dôležité, že tento nápoj konzervačné látky ani farbivá, čo môže byť výhodný pre rodičov, ktorí preferujú prirodzené a zdravé potraviny pre svoje deti.

Jablkový nápoj môže byť dobrým, ako aj zabezpečiť dostatok zásob vitamínu C. Je dôležité dodržiavať odporúčania výrobcu týkajúce sa prípravy a podávania tohto nápoja, aby sa zachovala jeho kvalita a bezpečnosť pre deti. Tento druh nápoja môže byť užitočným plnením pre mladšie deti, ktoré pravidelne prijímajú prísun tekutín a dôležitých živín.

Zloženie

Glukóza, maltodextrín,  jablkový prášok 2,2 % (sušená jablková šťava a jablková dreň – zodpovedá 9,9 % čerstvých jabĺk, maltodextrín, regulátor kyslosti: kyselina citrónová), šípkový extrakt, prírodná jablková aróma, regulátor kyslosti: kyselina jablková, vitamín C, feniklový extrakt.

Po - PIA 08:00 - 18:00