Akcia
BIO
SUNAR BIO KAPSICKA JABLKO, JAHODA, ČUCORIEDKA 100G

SUNAR BIO KAPSICKA JABLKO, JAHODA, ČUCORIEDKA 100G

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
Zľava 12%
1,39 1,59
Bez DPH 1,16

SUNAR BIO KAPSICKA JABLKO, JAHODA, ČUCORIEDKA 100G

Sunar BIO kapsička s 100% ovocím jablko, jahoda a čučoriedka je vynikajúcou prípravou pre deti od ukončeného 4. mesiaca. Táto kapsička obsahuje vyzreté ovocie, ktoré je špeciálne pestované pre malé deti a prechádza až 530 testami, aby zabezpečila jeho kvalitu. Hlavné vlastnosti tejto BIO kapsičky sú:

  • 100 % ovocie: Kapsička obsahuje celé ovocie - jablko, jahodu a čučoriedku. Ovocie je prirodzene sladké, a preto nie je potrebné pridávať žiadny cukor.
  • BIO Baby kvalita: Táto kapsička vyhovuje najprísnejším požiadavkám na BIO kvalitu potravín pre deti. Je vyrábaná bez farieb aróm a konzervantov, čo ju robí zdravou pre vaše dieťa.
  • Zdravá výživa: Sunar sa zaväzuje k poskytovaniu kvalitnej výživy pre deti. Ingrediencie prechádzajú kvalitatívnymi testami, a výrobný proces je šetrný a zachováva čerstvosť ingrediencií.

Kapsička Sunar BIO s 100% ovocím je vhodným spôsobom, ako zavádzať ovocie do jedálničky vašich detí, pričom zabezpečuje kvalitu a bezpečnosť potravín. Je dôležité dodržiavať odporúčania výrobcu týkajúce sa skladovania, spotreby a podávania týchto kapsičiek, aby sa zachovala ich kvalita.

Zloženie

Jablkové pyré¹ 77%, jahodové pyré¹ 20%, čučoriedkové pyré¹ 3%. Bez lepku.

¹ z ekologického poľnohospodárstva.

Po - PIA 08:00 - 18:00