SUNAR OVOCNÁ KAŠA MLIEČNA S 8 CEREÁLIAMI 225G

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
3,99
Bez DPH 3,33

SUNAR OVOCNÁ KAŠA MLIEČNA  S 8 CEREÁLIAMI 225G

Ovocná kaša mliečna s 8 cereáliami je vhodným pokrmom pre deti od ukončeného 8. mesiaca, ktorý sa zavádza pri prechode na pevnú stravu. Tento pokrm obsahuje mlieko, ovocie a 8 rôznych druhov cereálií, čo poskytuje dôležité vitamíny a minerálne látky pre rast a vývoj dieťaťa.

Hlavné vlastnosti ovocnej kaše mliečnej s 8 cereáliami zahŕňajú:

  • Mlieko je dôležité: Mlieko je dôležité, tuk a tuk, ktoré sú dôležité pre rast kostí, svaly a iné tkanivá dieťaťa. Obsah mlieka môže tiež prispievať k lepšej chuťovke pokrmu.
  • Ovocie: Ovocie dodáva do kaše príjemnú príchuť a zároveň pridáva vitamíny a minerálne látky do stravy dieťaťa. Ovocie byť dôležité pre správny vývoj a vhodný systém dieťaťa.
  • 8 cereálií: Obsahuje 8 rôznych druhov cereálií, čo zvyšuje pestrosť a zabezpečuje, že dostáva rôznu výživu, ako sú uhľohydráty, vláknina a vitamíny.

Tento druh jedla je vhodný pre deti, ktoré začínajú zavádzať pevnú stravu do svojej stravy a je ideálny pre deti staršie ako 8 mesiacov, ktoré už majú pokročilejšie výživové potreby. Je dôležité odporúčať lekára alebo pediatra týkajúce sa zavádzania nových potravín do stravy dieťaťa.

Zloženie

Hydrolyzovaná múka zo 7 cereálií 59 % (pšenica, kukurica, ryža, ovos, žito, jačmeň, cirok), pokračovacia mliečna dojčenská výživa 35 % (odtučnené sušené mlieko, rastlinné oleje (palmový, sójový, kokosový, slnečnicový), demineralizovaná srvátková bielkovina, laktóza [z mlieka], minerálne látky [uhličitan vápenatý, elementárne železo, glukonan zinočnatý], emulgátor: sójový lecitín, vitamíny [C, niacín, E, kyselina pantoténová, tiamín – vitamín B1, B6, A, riboflavín – vitamín B2, kyselina listová, K, biotín, D3, B12]), sušené ovocné vločky 3 % (banány, jablká, pomaranče), mliečna bielkovina, minerálne látky (uhličitan vápenatý, elementárne železo, glukonan zinočnatý), prírodná aróma, vitamíny (C, niacín, E, kyselina pantoténová, riboflavín – vitamín B2, B6, tiamín – vitamín B1, A, kyselina listová, biotín, D3, B12). Obsahuje lepok, mlieko, sójový olej a lecitín.

 

Po - PIA 08:00 - 18:00