SUNAR DO RUČIČKY JAHODA A JABLKO 100G

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
1,59
Bez DPH 1,33

SUNAR DO RUČIČKY JAHODA  A JABLKO 100G

Ovocná kapsička "Do ručičky" s jahodou a jablkom je výborným príkrmom pre najmenšie deti od ukončeného 4. mesiaca. Táto kapsička je obľúbená pre svoju jednoduchosť a obsahuje 100 % ovocia, konkrétne jahodu a jabko. Hlavné vlastnosti tejto kapsičky sú:

  • 100 % ovocie: Kapsička obsahuje lahodné a zrelé ovocie, pričom nie je pridaným cukrom. Ovocie je prirodzene sladké a chutné, čo ho robí dobre pre malé deti.
  • Baby kvalita: Suroviny používané pri výrobe tejto kapsičky patriacej do vyššej kvality, čo znamená, že ide o výrobok so zreteľom na bezpečnosť a výživnú hodnotu pre deti.
  • Zdravý príkrm: Táto kapsička je vhodným spôsobom, ako zaviesť do stravy vašich najmenších detí ovocie, a to bez potreby pridávať cukor. Je dôležité, aby ste výrobok spotrebovali do 24 hodín po otvorení a aby ste pri jeho konzumácii nechávali dieťa bez dozoru.

Ovocná kapsička "Do ručičky" s jahodou a jablkom je jednoduchým a zdravým spôsobom, ako pridať do stravy vašich detí ovocie, ktoré im poskytne dôležité živiny a vitamíny.

Zloženie

Jablkové pyré 80%, jahodové pyré 20%, koncentrát citrónovej šťavy, antioxidant: kyselina askorbová. Bez lepku.

 

Po - PIA 08:00 - 18:00