BIO
SUNAR BIO MOJA PRVÁ CHRUMKA 25G

SUNAR BIO MOJA PRVÁ CHRUMKA 25G

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
1,59
Bez DPH 1,33

SUNAR BIO MOJA PRVÁ CHRUMKA 25G

Sunar BIO Moja prvá chrumka je vhodným pokrmom pre deti od ukončeného 6. mesiaca. Tieto chrumky sú vyrobené s ohľadom na zdravý vývoj detí a spĺňajú najprísnejšie požiadavky na BIO kvalitu potravín pre deti. Hlavné vlastnosti BIO Mojej prvej chrumky zahŕňajú:

  • Celozrnná cereálna múka: Tieto chrumky obsahujú až 20 % celozrnnej cereálnej múky, čo prispieva k vyššiemu obsahu vlákniny a živín.
  • Bez pridaného cukru a soli: Chrumky nie sú obohatené o pridaný cukor ani soľ. Obsahujú iba tie cukry, ktoré sú prirodzenou súčasťou surovín.
  • Bez farbív, aróm a konzervantov: Sunar kladie dôraz na zdravú výživu pre deti a preto farbivá, arómy ani konzervanty.
  • Baby kvalita: Sunar uplatňuje baby kvalitu pri výrobe potravín pre deti, ktorá zahŕňa kontrolu pôvodu surovín, šetrný výrobný proces a zachováva čerstvosť surovín.
  • Perfektný tvar: Chrumky majú vhodný tvar, ktorý umožňuje ľahké uchopenie do drobných detských rúčok a rešpektuje psychomotorický vývoj dieťaťa.

Chrumky Sunar BIO Moja prvá chrumka môže byť dobrým spôsobom, ako zavádzať pevnú stravu do jedálničky dieťaťa. Je dôležité dodržiavať odporúčania výrobcu týkajúce sa skladovania spotreby a podávania týchto chrumiek, aby sa zachovala ich kvalita a bezpečnosť pre deti.

Zloženie

Kukuričná krupica¹ 80 %, celozrnná ovsená múka¹ 20 %, vitamíny: tiamín (vitamín B1). Môže obsahovať sóju a mlieko.

 

¹Z ekologického poľnohospodárstva.

Po - PIA 08:00 - 18:00