Akcia
Výpredaj
SUNAR DETSKÝ SNACK JABLKOVÉ PRSTIENKY 50G

SUNAR DETSKÝ SNACK JABLKOVÉ PRSTIENKY 50G

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
Zľava 15%
1,34 1,59
Bez DPH 1,12

SUNAR DETSKÝ SNACK JABLKOVÉ PRSTIENKY 50G

Jablkové prstienky s obsahom vitamínu B1 a cieva sú vhodné pre deti od ukončeného 12. mesiaca a slúžia ako spestrenie stravy. Tieto jablkové krúpky obsahujú cukor, a preto by mali byť podávané deťom len občas a to pod dozorom dospelých.

Hlavné vlastnosti jablkových prstienkov zahŕňajú:

  • Vitamín B1: Tieto krúpky sú obohatené o vitamín B1, ktorý je dôležitý pre správne fungovanie nervového systému a metabolizmu.
  • Vápnik: Obsah vápnika v krúpkoch je dôležitý pre zdravý rast a vývoj kostí u detí.

Návod na prípravu týchto jablkových prstienkov je jednoduchý, a môžu byť konzumované samostatne ako malá chuťovka alebo spestrenie jedálničky. Je dôležité venovať sa krúpky deťom pod dozorom dospelých, aby sa predišlo riziku udusenia. Jablkové prstienky sú vhodným plnením stravy pre staršie deti, ktoré už môžu konzumovať tvrdšie, ale je dôležité dbať na ich bezpečné podávanie a konzumáciu.

Zloženie

Kukuričná múka 49%, ryžová múka 24%, cukor, minerálne látky (uhličitan vápenatý), prírodná jablčnej aróma, vitamíny (biotín, tiamín, B1, B6, riboflavín - B2, C, kyselina listová, niacín, E, B12, kyselina pantoténová ). Môže obsahovať stopy orechov, sóje a mlieka.

Po - PIA 08:00 - 18:00