SUNAR COMPLEX 2 600G

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
14,49
Bez DPH 12,08

SUNAR COMPLEX 2 600G

Pokračovacie mlieko Sunar Complex 2 je určené pre dojčatá a malé deti po ukončení 6. mesiaca veku. Toto mlieko je formulované s ohľadom na potreby rastúcich detí a obsahuje unikátnu kombináciu živín, ktoré sa snažia napodobniť zloženie materskej mlieka.

 

  • Mliečny tuk - Kľúčová zložka materskej mlieka : Sunar Complex obsahuje mliečny tuk, ktorý je jednou z hlavných zložiek materskej mlieka.
  • Bez palmového oleja - Šetrné k prírode : Naša formula palmový olej, čím prispievame k ochrane životného prostredia.
  • Spokojné bruško - Mliečny tuk a GOS pre pohodlné trávenie : Mliečny tuk a GOS (galaktooligosacharidy) pomáhajú udržiavať zdravé tráviace systémy a zabezpečujú spokojné bruško u vašich detí.
  • Imunita - Vitamín A podporuje systém : Sunar Complex obsahuje vitamín A, ktorý podporuje správnu funkciu imunitného systému vašich detí.
  • Rast kostí - S potrebným vitamínom D pre silné kosti : Naša formula obsahuje dostatok vitamínu D, ktorý je dôležitý pre správny rast a vývoj kostí u detí.

Sunar obsahuje mliečny tuk od začiatku svojej výroby, pretože veríme v túto zložku. Nechceme nahradzovať tuk rastlinnými olejmi, a namiesto toho sa držíme tradičnej receptúry, ktorú neustále zlepšujeme spolu s odborníkmi z Hero Institute for Infant Nutrition, aby sme čo najviac priblížili zloženie nášho mlieka materskému mlieku.

Mliečny tuk je druhou najzastúpenejšou zložkou materskej mlieka a hrá dôležitú úlohu v raste a vývoji mozgu, najmä v prvých troch rokoch života vašich detí. Lipoproteínová membrána MFGM, ktorú mliečny tuk, pomáha pri prísune dôležitých vitamínov, podporuje pohodlnú trávenie, čo zabezpečuje spokojné bruško vašej potreby. Vyššia hodnota Sunaru zlepšuje vstrebateľnosť tukom rozpustných vitamínov A, D, E a K.

Po - PIA 08:00 - 18:00