SUNAR COOL OVOCIE BROSKYŇA, BANÁN, JABLKO 120G

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
1,29
Bez DPH 1,08

SUNAR COOL OVOCIE BROSKYŇA, BANÁN, JABLKO 120G

Cool kapsička s obsahom broskyne, banánu a jablka je vhodným pokrmom pre väčšie deti od ukončeného 12. mesiaca. Tento produkt obsahuje mix 3 druhov 100 % ovocného pyré a je určený na okamžitú konzumáciu. Hlavné vlastnosti Cool kapsičky zahŕňajú:

  • Mix ovocia: Táto kapsička obsahuje kombináciu broskyne, banánu a jablka, čo dodáva pokrmu vlastnú príchuť a poskytuje, že dieťa dostáva rôzne vitamíny a minerály z rôznych druhov ovocia.
  • Bez pridaného cukru: Je dôležité, že tento produkt pridaný cukor, čo znamená, že sladkosť pochádza z prirodzene sladkého ovocia.
  • Praktické balenie: Kapsička je balená v praktickom obale s bezpečnostným uzáverom, čo umožňuje jednoduché podávanie doma aj na cestách.

Tento druh potravín môže byť vhodným plnením pre staršie deti, ktoré obsahujú viac energie a živín. Je dôležité dodržiavať odporúčania výrobcu týkajúce sa skladovania a spotreby tohto produktu, aby sa zachovala jeho čerstvosť a bezpečnosť.

Zloženie

Broskyňové pyré 55%, jablčné pyré 35%, banánové pyré 10%, antioxidant: kyselina askorbová, regulátor kyslosti: kyselina citrónová.

 

Po - PIA 08:00 - 18:00