Akcia
BIO
SUNAR BIO KAPSIČKA JABLKO, MRKVA, BANÁN 100G

SUNAR BIO KAPSIČKA JABLKO, MRKVA, BANÁN 100G

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
Zľava 12%
1,39 1,59
Bez DPH 1,16

SUNAR BIO KAPSIČKA JABLKO, MRKVA, BANÁN 100G

Sunar BIO kapsička s 100% ovocím obsahuje zrelé a šťavnaté ovocie, ktoré pestuje v najvyššej BIO Baby kvalite. Táto kapsička je vhodná pre deti od ukončeného 4. mesiaca a je plná prírodného ovocia bez pridaného cukru. Hlavné vlastnosti tejto BIO kapsičky sú:

  • 100 % ovocie: Kapsička obsahuje celé ovocie, ktoré je zrelé a šťavnaté. Ovocie je špeciálne pestované pre deti a prejde viac ako 530 testami, aby zabezpečila jeho kvalitu.
  • Bez pridaného cukru: Kapsička totálne pridaný cukor. Ovocie je prirodzene z neho robí zdravšie sladké, čo najviac pre deti.
  • Baby kvalita: Sunar sa zaväzuje k zdravej výžive pre deti bez farieb, aróm a konzervantov. Každá z ingrediencií prejde dôkladnými testami a kontrolami, aby sa zachovala ich kvalita.

Kapsička Sunar BIO s 100% ovocím je vhodným spôsobom, ako zavádzať ovocie do jedálničky detí od ukončeného 4. mesiaca. Je dôležité dodržiavať odporúčania výrobcu týkajúce sa skladovania, spotreby a podávania týchto kapsičiek, aby sa zachovala ich kvalita a bezpečnosť pre deti.

Zloženie

Jablkové pyré1 42%, banánové pyré¹ 29%, mrkvové pyré¹ 29%, citrónová šťava z koncentrátu¹. Bez lepku.

¹z ekologického poľnohospodárstva.

Po - PIA 08:00 - 18:00