BIO
SUNAR BIO KAPSIČKA JABLKO, BANÁN 100G

SUNAR BIO KAPSIČKA JABLKO, BANÁN 100G

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
1,59
Bez DPH 1,33

SUNAR BIO KAPSIČKA JABLKO, BANÁN 100G

Sunar BIO kapsička s 100% ovocím jablko a banán je výborným výberom pre deti od ukončeného 4. mesiaca. Táto kapsička obsahuje vyzreté ovocie, ktoré je špeciálne pestované pre malé deti a prechádza až 530 testami, aby zabezpečila jeho kvalitu. Hlavné vlastnosti tejto BIO kapsičky sú:

  • 100% ovocie: Kapsička obsahuje iba ovocie - jablko a banán. Ovocie je prirodzene sladké, a preto nie je potrebné pridávať žiadny cukor.
  • BIO Baby kvalita: Táto kapsička spĺňa najprísnejšie požiadavky na BIO kvalitu potravín pre deti. Je vyrábaná bez farieb aróm a konzervantov, čo ju robí zdravou pre vaše dieťa.
  • Zdravá výživa: Sunar sa zaväzuje k poskytovaniu kvalitnej výživy pre deti. Ingrediencie prechádzajú kvalitatívnymi testami, a výrobný proces je šetrný a zachováva čerstvosť ingrediencií.

Kapsička Sunar BIO s 100% ovocím jablko a banán je ideálnym spôsobom, ako zavádzať ovocie do jedálničky vašich detí, pričom zabezpečuje kvalitu a bezpečnosť potravín. Je dôležité dodržiavať odporúčania výrobcu týkajúce sa skladovania, spotreby a podávania týchto kapsičiek, aby sa zachovala ich kvalita.

Zloženie

Jablkové pyré¹ 80%, banánové pyré¹ 20%, citrónová štáva¹. Bez lepku.

¹ z ekologického poľnohospodárstva.

Po - PIA 08:00 - 18:00