BIO
SUNAR BIO CHRUMKY MINI FARMA JAHODA 18G

SUNAR BIO CHRUMKY MINI FARMA JAHODA 18G

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
1,59
Bez DPH 1,33

SUNAR BIO CHRUMKY MINI FARMA JAHODA 18G

Sunar BIO chrumky Mini Farma s jahodovou príchuťou sú vhodné pre deti od ukončeného 10. mesiaca. Tieto mini chrumky sú vyrobené s ohľadom na zdravý vývoj detí a spĺňajú najprísnejšie požiadavky na kvalitu BIO potravín pre deti. Hlavné vlastnosti týchto BIO chrumiek zahŕňajú:

Celozrnná cereálna múka: Tieto chrumky obsahujú až 30 % celozrnnej cereálnej múky, čo prispieva k vyššiemu obsahu vlákniny a živín.

Bez pridaného cukru: Chrumky nie sú obohatené o pridaný cukor. Obsahujú iba tie cukry, ktoré sú prirodzenou súčasťou surovín.

Drobné tvary: Mini chrumky majú drobné tvary, ktoré podporujú rozvoj jemných motorických schopností u detí a rešpektujú psychomotorický vývoj dieťaťa.

Baby kvalita: Sunar sa zaväzuje k zdravej výžive pre deti bez farieb, aróm a konzervantov. Zabezpečuje kontrolu pôvodu surovín a pestovanie v detskej kvalite.

Chrumky Sunar BIO Mini Farma sú vhodným pokrmom pre deti od ukončeného 10. mesiaca a môžu byť dobrým spôsobom, ako rozvíjať jemné motorické. Je dôležité dodržiavať odporúčania výrobcu týkajúce sa skladovania spotreby a podávania týchto chrumiek, aby sa zachovala ich kvalita a bezpečnosť pre deti.

Zloženie

Celozrnná pšeničná múka¹ 30 %, pšeničná múka¹ 20 %, pohánková múka¹ 20 % kukuričná múka¹ 18 %, sušené jahody v prášku¹ 6 %, slnečnicový olej¹ 6 %, vitamíny: tiamín (Vitamín B1). Može obsahovať sóju, mlieko a orechy.

 

¹Z ekologického poľnohospodárstva.

Po - PIA 08:00 - 18:00