TESCOMA SKLENENÁ MISA GIRO 12CM

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
2,49
Bez DPH 2,08

TESCOMA SKLENENÁ MISA GIRO 12CM

Sklenená miska GIRO s priemerom 12 cm je vynikajúcim riadom pre prípravu a podávanie rôznych jedál, ako sú šaláty, kompóty, dresingy, miešanie cesta a ďalšie. Táto miska má niekoľko dôležitých vlastností:

  • Materiál: Dodáva sa z prvotriedneho odolného skla, čo ju robí trvanlivou a odolnou voči dostatočne a teplu. Sklo je vynikajúcim materiálom na kuchynské nádoby, pretože neabsorbuje pachy ani farby z jedla.
  • Mikrovlnná rúra: Miska je vhodná do mikrovlnnej rúry, takže ju môžete použiť na vykurovanie alebo rozmrazovanie jedál pri zachovaní jednoduchosti a praktickosti.
  • Teplotná odolnosť: Miska je odolná voči teplu až do 100 °C. To znamená, že môžete použiť teplé jedlá alebo do teplého prostredia.
  • Nepoužívanie v klasických rúrach: Dôležité je upozorniť, že táto miska nie je určená na použitie v klasických rúrach (elektrických alebo plynových), pretože by sa mohla pri vysokých poskytnúť.
  • Umývanie v umývačke: Je vhodné umývať riad, čo robiť jej čistenie a údržbu.

Táto sklenená miska GIRO je praktickým a univerzálnym riadom do kuchyne, ktorý vám pomôže pri príprave a servírovaní rôznych jedál. Je vhodná do mikrovlnnej rúry a umývačky, čo z toho robí pohodlný a funkčný kuchynský nástroj.

Po - PIA 08:00 - 18:00