TESCOMA MISKA KOMPOSTOVATEĽNÁ PARTY TIME 12KS

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
4,20
Bez DPH 3,50

TESCOMA MISKA KOMPOSTOVATEĽNÁ PARTY TIME 12KS

TESCOMA miska kompostovateľná PARTY TIME je ekologicky prijateľným riadom, ktorý je navrhnutý tak, aby bol plne kompostovateľný a šetrný k životnému prostrediu. Tu sú niektoré jeho hlavné vlastnosti:

Plne kompostovateľný: Táto miska je vyrobená z prírodnej celulózy a je plne kompostovateľná. To znamená, že po použití ju môžete umiestniť do biologického odpadu alebo záhradného kompostu, kde sa miska prirodzene rozloží a nerozloží životné prostredie.

Odolný voči presakovaniu: Riad nie je bielený, čo znamená, že neobsahuje chemikálie, ktoré by mohli škodiť životnému prostrediu. Taktiež je odolný voči presakovaniu a mastnote, čo z neho robí vhodnú voľbu pre rôzne jedlá a nápoje.

Mikrovlnná rúra a chladnička: Tento riad je vhodný na ohrievanie v mikrovlnnej rúre (s maximálnym časom 2 minúty) a krátkodobé skladovanie v chladničke. To znamená, že môžete jedlo pripraviť a skladovať priamo v tejto miske.

Jednorázové použitie: Miska PARTY TIME je určená na jednorázové použitie, čo z nej robí praktickú voľbu pre oslavy, pikniky alebo iné príležitosti, kde nechcete používať tradičné riady, ktoré by ste potom museli umývať.

Ekologicky prijateľný dizajn: Miska je navrhnutá s ohľadom na životné prostredie a ponúka ekologicky prijateľnú alternatívu k bežným plastovým jedálenským riadom.

Celkovo je TESCO miska kompostovateľná PARTY TIME užitočným a šetrným k životnému prostrediu riešením pre jednorazové použitie riadu pri rôznych príležitostiach.

 

Po - PIA 08:00 - 18:00