TESCOMA SILICONPRIME BÁBOVKA VYSOKÁ 24CM MALINA

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
11,99
Bez DPH 9,99

TESCOMA SILICONPRIME BÁBOVKA VYSOKÁ 24CM MALINA

Bábovka vysoká DELÍCIA SiliconPRIME ø 24 cm s príchuťou maliny je určená na prípravu originálne tvarovanej vysokoj bábovky.

Materiál a Odolnosť:

Forma je vyrobená z prvotriedneho žiaruvzdorného silikónu, ktorý je odolný do teploty 230 °C. To znamená, že ju možno bezpečne používať v rúrach s plynovým, elektrickým a teplovzdušným vykurovaním.

Funkcie Formy:

Forma nepripaľuje, čo uľahčuje odstránenie pečeného pokrmu. Rýchlo a rovnomerne pečie, a hotový múčnik je možné jednoducho vyklopiť.

Čistenie:

Silikónové formy sú ľahko čistiteľné. Po použití ich stačí opláchnuť alebo umyť v umývačke riadu. Sú perfektne skladné, čo uľahčuje ich uskladnenie.

Vhodnosť do Rúry:

Forma je vhodná pre plynové, elektrické a teplovzdušné rúry, takže je všestranná a môžete ju použiť v rôznych kuchynských prostrediach.

Príchuť maliny:

Táto forma prichádza s príchuťou maliny, čo môže pridať špeciálnu chuť a vôňu vášmu pečivu.

Návod s Receptami:

Forma obsahuje návod s receptami, čo môže byť užitočné pre začínajúcich kuchárov alebo tých, ktorí chcú skúšať nové recepty.

Forma bábovky vysoká DELÍCIA SiliconPRIME ø 24 cm s príchuťou maliny je navrhnutá tak, aby uľahčila prípravu a pečenie vysokej bábovky. Pred použitím je vždy dobré prezrieť si návod a dodržiavať bezpečnostné pokyny výrobcu.

 

 

 

 

 

Po - PIA 08:00 - 18:00