ORION MISKA ZAPEKACIA SKLO/UH VIEČKO VENTIL 20X15X7CM

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
8,99
Bez DPH 7,49

ORION MISKA ZAPEKACIA SKLO/UH VIEČKO VENTIL 20X15X7CM

Delená miska z borosilikátového skla s plastovým viečkom a ventilmi je praktickým a viacúčelovým nástrojom pre skladovanie a ohrev jedál. Tieto dózy ponúkajú množstvo výhod, ktoré z nich robia nevyhnutný doplnok do každej kuchyne.

Vzduchotesné viečko s klipmi zaisťuje dlhšie uchovanie čerstvosti potravín a vodotesnosť, čo z nich robí ideálnu voľbu na prenášanie aj tekutých jedál bez obáv z vylievania. Odpúšťací ventil umožňuje pary uvoľniť, čo je ideálne pri ohrievaní jedál v mikrovlnnej rúre, pričom zabraňuje zašpineniu zariadenia.

Borosilikátové sklo dózy je odolné voči vysokým teplotám, čo umožňuje použitie v klasickom rúre a mikrovlnnej rúre, a tiež zabraňuje preberaniu chuti, arómy alebo farby potravín. Taktiež sú vhodné na skladovanie v chladničke a mrazničke.

Sú stohovateľné, čo znamená, že úsporne využívajú priestor v kuchynskej skrini. Vyrobené sú z borosilikátového skla a plastu, pričom materiály sú odolné voči teplu a môžu byť umývané v umývačke riadu.

Rozmery týchto dóz sú približne 20x15x7 cm a majú objem 1 litra. Pre prípadné náhradné diely sú k dispozícii aj náhradné viečka. Tieto delené misky sú výbornou voľbou pre každodenné použitie v kuchyni a poskytujú spoľahlivé a praktické riešenie pre skladovanie a ohrev jedál.

Po - PIA 08:00 - 18:00