SILAN AROMATHERAPYSENSUAL ROSE 62PD 1364ML

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
4,49
Bez DPH 3,74

SILAN  AROMATHERAPYSENSUAL  ROSE 62PD 1364ML 

Silan aviváž Aromatherapy Sensual Rose ponúka intenzívnu vôňu a dlhotrvajúcu mäkkosť pre vašu bielizeň a oblečenie. Tento aviváž sa vyznačuje prvými generáciami:

  • Dlhotrvajúca vôňa: Silan Aromatherapy Sensual Rose obsahuje unikátnu luxusnú vôňu, ktorá umožňuje udržať si vašu bielizeň a oblečenie až 7 dní. Po praní sa budete môcť tešiť z každej intenzívnej a príjemnej ruže.
  • Dlhotrvajúca mäkkosť: Táto aviváž tiež zabezpečuje dlhotrvajúcu mäkkosť textílií po dobu 24 hodín až 7 dní. To znamená, že vaša bielizeň bude pohodlne mäkká na dotyk a stále svieža.
  • Udržateľnosť: Aviváž obsahuje 97 % odbúrateľných zložiek, čo znamená, že je priateľská k životnému prostrediu. Okrem toho je fľaša 100 % recyklovateľná, čo podporuje trvalo udržateľný prístup k obalovým materiálom.
  • Ochrana vlákien: Silan Aromatherapy Sensual Rose obsahuje veľkú časť, ktorá chráni vlákna textílie. Tím sa zjednodušuje žehlenie a predlžuje životnosť vášho oblečenia.
  • Antistatický efekt: Táto aviváž je vybavená špeciálnou úpravou, ktorá chráni oblečenie proti statickej elektrine, čo znamená menej používaného elektrického náboja na vašich textíliách.

Silan Aromatherapy Sensual Rose je ideálna voľba pre tých, ktorí chcú svoju bielizeň a oblečenie nielen osviežiť, ale aj dlho udržať príjemnú vôňu a mäkkosť. Je to výnimočný spôsob, ako zvýšiť komfort a starostlivosť o vaše textílie.

 

Po - PIA 08:00 - 18:00