FESTA SEKERA FIBERGLASS 800G

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
11,69
Bez DPH 9,74

FESTA SEKERA FIBERGLASS 800G

Sekera FESTA s váhou 800g a násadou z vláknového sklolaminátu je účinným pracovným nástrojom, navrhnutým najmä na opracovanie dreva. Táto sekera je vybavená sklolaminátovou násadou, ktorá tlmia nárazy a čiastočne ruky pri práci. Násada je tiež vybavená protišmykovou úpravou na rukoväti a rozšírením na konci, čo zlepšuje úchop a neželanému vykĺznutiu z ruky, čím prispievate k bezpečnému a pohodlnému používaniu.

Táto sekera je ideálna pre prácu spojenú s opracovaním dreva. S hmotnosťou hlavy 800g poskytuje primeranú silu pre kosenie, tesanie a výrub dreva. Sekera je dostatočne ľahká na to, aby ju bolo možné ľahko manipulovať a riadiť pri presnom spracovaní drevených materiálov.

Celková hmotnosť sekery je 1,320 kg, čo zahŕňa hmotnosť hlavy a rukoväte. Táto kombinácia robí sekeru vhodnú pre remeselníkov, záhradníkov a ďalších, ktorí využívajú drevené stavebné materiály pre prácu.

Pri používaní tejto sekery je dôležité dodržiavať bezpečnostné postupy a správnu techniku ​​práce, aby sa minimalizovalo riziko úrazu a zabezpečila bezpečná a efektívna práca s nástrojom. S kvalitnou sklolaminátovou násadou a pevnou hlavou by táto sekera mala byť trvajúcim a spoľahlivým partnerom pri rôznych prácach s drevenými materiálmi.

Po - PIA 08:00 - 18:00