BIT T 30 25MM S2 1KS

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
1,09
Bez DPH 0,91

BIT T 30 25MM S2  1KS

Bit T 25 mm S2

Popis tovaru:

 

  • Typ: Bit
  • Veľkosť: T (Torx)
  • Dĺžka: 25 mm
  • Materiál: S2 oceľ

Popis:

Bit T 25 mm S2 je nástroj určený pre použitie s mechanickými a elektrickými skrutkovačmi. Tento bit je špeciálne vyrobený na prácu s hlavami skrutiek typu Torx, ktoré majú tvar hviezdy s šesťuholníkovými otvormi. Bit T je označenie pre Torx skrutky a číslo 25 mm označuje dĺžku bitu.

Materiál použitý na výrobu bitu je S2 oceľ, ktorá je známa svojou pevnosťou a odolnosťou. S2 oceľ je obľúbená vo výrobe nástrojov, pretože dokáže odolávať vysokým zaťaženiam a dlhodobejšiemu používaniu.

Tento bit T 25 mm S2 sa používa na rôzne remeselné a stavebné práce, kde je potrebné uvoľniť alebo utiahnuť skrutky s Torx hlavami. Je veľmi praktický a spoľahlivý nástroj, ktorý pomáha ušetriť čas a úsilie pri práci so skrutkami.

Vzhľadom na jeho vlastnosti a kvalitu je bit T 25 mm S2 vhodný pre profesionálnych remeselníkov, stavebníkov, mechanikov ale aj pre domácich majstrov, ktorí potrebujú spoľahlivý nástroj pre skrutkovacie práce. S jeho pomocou môžete ľahko a efektívne pracovať s Torx skrutkami a dosiahnuť presné a bezproblémové výsledky.

Po - PIA 08:00 - 18:00