PERWOLL BLACK 68PD

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
10,99
Bez DPH 9,16

PERWOLL  BLACK 68PD

Perwoll špeciálny prací gél Renew Black je určený pre čistenie a starostlivosť o čierne a tmavé textílie. Tento prací gél je vyvinutý tak, aby vašim tmavým a čiernym oblečením poskytol intenzívnu starostlivosť a zároveň im vrátil ich žiarivosť a farbu.

Ošetrujúce zloženie Perwoll Renew & Repair je zamerané na obnovu farieb textílií a zlepšenie ich vzhľadu. Pomáha zjemniť už rozštiepené vlákna a posilňuje vlákna, aby sa minimalizovalo ich poškodenie pri praní. Týmto spôsobom môžete byť istí, že vaša obľúbená tmavá a čierna bielizeň bude mať dlhšiu životnosť a zachová si svoj pôvodný vzhľad.

Perwoll Renew Black je vhodný pre pranie pri rôznych teplotách, či už ide o nízke alebo vysoké teploty. Navyše, je bezpečný na použitie na rôznych druhoch látok vrátane jemných tkanín, čo znamená, že môžete použiť tento prací gél na širokú škálu odevov.

Jedným z hlavných benefitov tohto produktu je jeho schopnosť oživiť tmavé farby a obnoviť vlákna, čo zabezpečuje čistotu a dlhotrvajúci efekt na vašej bielizni. Okrem toho, Perwoll Renew Black obsahuje viac ako 90 % prírodných zložiek, čo je dobrá správa pre tých, ktorí preferujú prírodné a šetrné pracie prostriedky.

Celkovo je Perwoll špeciálny prací gél Renew Black ideálnou voľbou pre starostlivosť o vaše tmavé a čierne textílie, zaisťujúc im krásu, žiarivosť a dlhú trvanlivosť.

Po - PIA 08:00 - 18:00