ARIEL GÉL SENSITIVE 100PD/5L

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
19,99
Bez DPH 16,66

ARIEL GÉL  SENSITIVE 100PD/5L

Ariel prací gel Sensitive je vhodný na prehĺbenie čistenia oblečenia celej rodiny, najmä ak máte citlivú pokožku. Tento tekutý prací prostriedok vo forme ohľadom na pranie je formulovaný s na citlivú pokožku a ponúka niekoľko výhod:

  • Jemné zloženie: Ariel Sensitive Skin Clean & Fresh je dermatologicky testovaný a schválený ECARF. Nefarbí a je formulovaný tak, aby bol šetrný k citlivej pokožke. Zachováva jenosť oblečenia, ktoré prichádza do kontaktu s pokožkou.
  • Ariel Sensitive Skin Clean & Fresh nekompromituje účinnosť pri odstraňovaní škvŕn z odevov. Zabezpečuje čistotu, ktorú očakávate od značky Ariel.
  • Pranie v studenej vode: Tento gél umožňuje efektívne pranie aj v studenej vode, čo môže pomôcť zachrániť energiu.
  • Ekologické zložky: Obsahuje 80 % organických zložiek, ktoré sú biologicky rozložiteľné, čo prispieva k ohľaduplnosti voči životnému prostrediu.
  • Recyklovateľné balenie: Praktický gél Ariel sa dodáva v 100 % recyklovateľnom balení, čo je ďalším krokom k udržateľnosti.

Pre dosiahnutie najlepších výsledkov pri praní vložte odmerku na prácu do bubna svojej práčky. Ariel Senitive Skin & Fresh je ideálnym riešením pre rodiny s citlivou pokožkou a pre tých, ktorí chcú účinne pranie s ohľadom na zdravie a životnému prostrediu.

Po - PIA 08:00 - 18:00