PERWOLL RENEW BLACK 62PD

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Nie je skladom
10,89
Bez DPH 9,08

Starostlivosť o farby - Perwoll Renew je ideálnym tekutým pracím prostriedkom pre tmavé oblečenie - poskytuje nielen šetrné pranie, ale aj oživuje tmavé farby!, Obnova vlákien - Prací gél Perwoll Renew uhladzuje drsné vlákna, vďaka čomu oblečenie vyzerá žiarivejšie a je krásne ako nové, Jednoduché použitie - Nalejte dávku tekutého pracieho prostriedku do viečka fľaše, pridajte do bubna práčky či dávkovača a zapnite vybraný prací cyklus, Objavte Perwoll Renew Black - ideálna starostlivosť pre vaše čierne a tmavé oblečenie!, Oživuje tmavé farby a obnovuje poškodená vlákna, takže si môžete užívať vaše krásne oblečenie po dlhšiu dobu

Objavte Perwoll Renew Black - ideálna starostlivosť pre vaše čierne a tmavé oblečenie! Tento prací prostriedok poskytuje vášmu oblečeniu šetrné pranie. Vďaka oživujúcemu zloženiu ponúka vášmu oblečeniu prenikavo tmavé farby a starostlivosť o vlákna, aby vyzeralo ako nové a bolo príjemne hebké! Jemný prací gél je účinný ako v studenej, tak teplej vode a je vhodný aj na ručné umývanie. Perwoll Renew je vhodný na pranie mnoho typov látok a to aj jemných tkanín.

Výhody produktu Perwoll Renew Black:

Oživuje tmavé oblečenie
Obnovuje vlákna
Šetrne perie

Starajte sa o svoje oblečenie aj o planétu. Zloženie obsahuje viac ako 90 % prírodne získaných ingrediencií*.
Varovanie: Spôsobuje silné podráždenie očí. Môže spôsobiť alergickú reakciu.

Šetrné pranie - Prací prostriedok Perwoll Renew šetrne perie vaše oblečenie pri akejkoľvek teplote a obsahuje viac ako 90 % prírodne získaných ingrediencií*.

Po - PIA 08:00 - 18:00