PERWOLL PRACÍ GÉL ŠPORT & REFRESH 54PD

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
8,99
Bez DPH 7,49

PERWOLL PRACÍ GÉL ŠPORT & REFRESH 54PD

Perwoll Renew Refresh&Sport je špeciálny prací prostriedok, ktorý je navrhnutý špeciálne pre syntetické a športové oblečenie. Tento produkt prináša riešenie pre špecifické potreby týchto typov odevov a zároveň zaručuje 24-hodinovú sviežosť a ochranu membrány.

Hlavnými výhodami tohto produktu sú intenzívna sviežosť a neutralizácia zápachu. Prací prostriedok účinne odstraňuje nepríjemné pachy, ktoré sa môžu vyskytovať na športovom oblečení. Okrem toho podporuje aj vzdušnosť športového oblečenia, čo je dôležité pre udržanie komfortu a zabraňuje hromadeniu vlhkosti.

Perwoll Renew Refresh&Sport sa tiež vyznačuje vysokým podielom prírodných zložiek, s viac ako 90 % prírodných zložiek. Toto zloženie prispieva k jemnej starostlivosti o textílie a zároveň zohľadňuje ohľaduplný prístup k životnému prostrediu.

Výsledkom použitia Perwoll Renew Refresh&Sport je svieže, dobre voniace a ochránené športové oblečenie, ktoré je pripravené na ďalšie aktivity. S týmto pracím prostriedkom môžete mať istotu, že vaše športové oblečenie bude stále v dobrom stave a poskytne vám maximálny komfort počas fyzickej aktivity.

Po - PIA 08:00 - 18:00