PERWOLL RENEW BLACK 54PD

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
8,99
Bez DPH 7,49

PERWOLL  RENEW BLACK 54PD

Perwoll špeciálny prací gél Renew Black je vynikajúcim riešením pre starostlivosť o vaše tmavé a čierne textílie. Tento prací gél je špeciálne navrhnutý tak, aby poskytoval intenzívnu starostlivosť a ochranu pre váš tmavý odev.

Kľúčové vlastnosti a benefity Perwoll špeciálneho pracieho gélu Renew Black:

  • Oživenie tmavých farieb: Tento prací gél pomáha oživiť a obnoviť intenzitu tmavých farieb vášho oblečenia. Vaše čierne a tmavé textílie budú vyzerať žiarivo a krásne ako nové.
  • Obnovenie vlákien: Ošetrujúce zloženie Perwoll Renew & Repair pomáha obnovovať a posilňovať vlákna tkanín. Rozštiepené vlákna sa zjemňujú a posilňujú, čo zabezpečuje dlhšiu životnosť a trvácnosť vášho oblečenia.
  • Čistota: Prací gél účinne odstraňuje špiny, nečistoty a zápach zo špeciálneho tmavého oblečenia, čím udržiava vaše textílie čisté a svieže.
  • Prírodné zložky: Viac ako 90 % zložiek tohto pracieho gélu je prírodného pôvodu, čo znamená, že sa staráme nielen o vaše oblečenie, ale aj o životné prostredie.

Perwoll Renew Black je ideálnou voľbou pre tých, ktorí chcú svoje tmavé a čierne textílie udržiavať v perfektnom stave. Jeho ošetrujúce zloženie zabezpečuje, že vaše oblečenie zostane jemné, žiarivé a chránené pred opotrebením a stratou farby. S týmto pracím gélu môžete byť istí, že vaše oblečenie bude vyzerať a cítiť sa skvele po každom praní.

Po - PIA 08:00 - 18:00