PERWOLL RENEW BLOSSOM 54PD

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
8,99
Bez DPH 7,49

PERWOLL RENEW BLOSSOM 54PD

Perwoll špeciálny prací gél Renew Blossom je skvelým spôsobom, ako oživiť a osviežiť vaše oblečenie počas prania. Tento prací gél je navrhnutý tak, aby zabezpečil nielen čistotu a starostlivosť o vaše odevy, ale aj elegantnú kvetinovú vôňu, ktorá ich oživí.

Hlavné vlastnosti a benefity Perwoll špeciálneho pracieho gélu Renew Blossom:

  • Oživenie farieb: Tento prací gél pomáha oživiť farby vášho oblečenia, čo znamená, že aj po mnohých praniach budú vaše odevy stále žiarivé a krásne.
  • Elegantná vôňa: S vôňou kvetov, Perwoll Renew Blossom pridáva do vášho oblečenia príjemnú a jemnú kvetinovú vôňu, ktorá sa bude šíriť okolo vás.
  • Čistota: Prací gél sa stará o odstránenie špiny, škvŕn a nečistôt zo všetkých druhov látok, čím zabezpečuje, že vaše oblečenie zostane čisté a bezchybné.
  • Prírodné zložky: Viac ako 90 % zložiek tohto pracieho gélu je prírodného pôvodu, čo znamená, že sa staráme nielen o vaše oblečenie, ale aj o životné prostredie.

Perwoll Renew Blossom je skvelou voľbou pre tých, ktorí chcú, aby ich oblečenie bolo nielen čisté, ale aj krásne voňajúce a žiarivé. Jeho zloženie je šetrné k látke a prírodne voňavé, čo robí z prania príjemný a relaxujúci zážitok.

 

Po - PIA 08:00 - 18:00