PAMPERS ACTIVE BABY 4+/108KS 10-15KG

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
29,99
Bez DPH 24,99

PAMPERS ACTIVE BABY 4+/108KS 10-15KG

 

Plienky Pampers Active Baby sú mäkké a priedušné plienky, navrhnuté pre aktívne dni a nerušený spánok vašich detí. Sú vybavené jedinečným trojcestným systémom ochrany, ktorý zabraňuje úniku tekutín. Tento systém zahŕňa vnútorný plienkový systém, ktorý udržuje dieťa v suchu a pohodlí. Taktiež 3 absorpčné kanáliky rovnomerne rozvádzajú vlhkosť po celej plienke, a absorpčné jadro spoľahlivo zadržiava vlhkosť vo vnútri.

Plienka je navrhnutá tak, aby pohodlne sedela vďaka elastickým bočným krídelkám, čo umožňuje vašim deťom užívať si ochranu proti úniku vody počas celého dňa aj noci bez obmedzenia pohybu. Mikropóry na plienke umožňujú pokožke dýchať a prepúšťajú vlhký vzduch.

Jadro plienky je rýchloschnúce, čo znamená, že okamžite absorbuje tekutinu. Manžety plienky zabraňujú úniku vody okolo nôh a elastické bočné krídelká sa jemne prispôsobia pásu vášho dieťaťa, zabezpečujúc, že plienka pohodlne sedí.

Plienka Pampers Active Baby má veľkosť 4+, ktorá je vhodná pre deti od 10 do 15 kg.

Hlavné vlastnosti týchto plienok sú:

3-cestná ochrana - suchá a pohodlná bez obmedzenia pohybu

3 absorpčné kanáliky rovnomerne odvádzajú vlhkosť

Mikropóry umožňujú pokožke dýchať

Tieto plienky sú schválené dermatológmi zo Skin Health Alliance, čo znamená, že sú bezpečné pri kontakte s detskou pokožkou.

S Pampers Active Baby plienkami si môžete byť istí, že vaše dieťa bude mať pocit pohodlia, sucha a ochrany počas celého dňa aj noci. Investujte do kvality a starostlivosti o vaše najmenšie poklady!

 

Po - PIA 08:00 - 18:00