Akcia
OLD SPICE DEODORANT DEEP SEA 150ML Teta leták

OLD SPICE DEODORANT DEEP SEA 150ML

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
Zľava 8%
3,09 3,39
Bez DPH 2,58

OLD SPICE DEODORANT DEEP SEA 150ML

Old Spice dezodorant Deep sea" s objemom 150 ml. Z popisu, že ide o dezodorant s vôňou inšpirovanou morskými hlbinami, ktorá má charakteristické tóny citrusov a kvetov, s prímorským nádychom.

Výrobca zdôrazňuje, že tie najlepšie vône sú tieto, ktoré ešte ľudia nezažili, a že sa nesnažia nikoho o opaku. Namiesto toho sa sústreďujú na ponúkanie sviežej a originálnej vône, ktorá je inšpirovaná exotickými a odľahlými miestami na Zemi, konkrétne morskými hlbinami.

Slogan "Prineste si teda vôňu svojich dobrodružstiev domov alebo neste vôňu dobrodružstiev, na ktoré ste sa zatiaľ nevydali. Nebudeme súdiť. Jednoducho buďte sami sebou." zdôrazňuje, že vám môže tento dezodorant vyvolať dojem exotiky a dobrodružstva aj v bežnom prostredí. Vyzývať ľudí, aby ste si užívali svoju jedinečnú osobnosť a nechali sa dostať novými zážitkami a vôňami.

Ak existujú dezodoranty so sviežou a unikátnou vôňou, morskými inšpirovanými hlbinami, potom by vás "Old Spice dezodorant Deep sea" mohol zaujať. Pripomenie vám morské dobrodružstvá a zážitky, ktoré ešte len môžete objaviť.

Po - PIA 08:00 - 18:00