Akcia
DOVE DEODORANT ADVANCED MEN CARE INVISIBLE DRY 150ML Teta leták

DOVE DEODORANT ADVANCED MEN CARE INVISIBLE DRY 150ML

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
3,99
Bez DPH 3,33

DOVE DEODORANT ADVANCED MEN CARE INVISIBLE DRY 150ML

Dove Men + Care Advanced antiperspirant sprej Invisible Dry je navrhnutý špeciálne pre mužov s novým dizajnom:

  • Ochrana oblečenia: antiperspirant pomáha chrániť vaše obľúbené oblečenie pred tvorbou bielych a žltých škvŕn. To znamená, že nemusíte mať obavy, že váš dezodorant zanechá na oblečení nevzhľadné stopy.
  • Dlhodobá ochrana: Unikátna technológia Triple Action poskytuje dlhodobú ochranu proti potu a zápachu až na 72 hodín. To znamená, že môžete mať istotu, že zostanete suchí a svieži počas dlhšieho obdobia.
  • Hydratácia a zároveň pokožka: Technológia s hydratačným krémom chráni pokožku podpazušia pred poškodením spôsobeným potom a dierovaním, ju hydratuje a stará sa o ňu. To vedie k hladkej a vyživenej koži podpazušia.
  • Príjemná vôňa: Antiperspirant dodáva dlhotrvajúcu vôňu, ktorá vám poskytuje pocit čerstvosti po celý deň.
  • Etické hodnoty: Značka Dove netestuje svoje produkty na zvieratách, a tento pánsky antiperspirant je označený ako PETA Approved, circle-free a vegán, čo znamená, že žiadne zložky pochádzajúce zo zvierat.

Celkovo ide o produkt, ktorý kombinuje efektívnu ochranu proti potu a zápachu s ošetrujúcimi prípravkami pre jemnú a hydratovanú pokožku. Taktiež zabezpečuje, že vaše oblečenie zostane bez nežiaducich škvŕn, čím vám pomáha cítiť sebavedome vo väčšine oblečenia.

 

Po - PIA 08:00 - 18:00