O.B.TAMPÓNY PRO COMFORT MINI 64KS

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
9,49
Bez DPH 7,91

O.B.TAMPÓNY  PRO COMFORT MINI 64KS

o.b. Pro Comfort Mini tampóny v praktickom balení 64 kusov. Tieto tampóny sú navrhnuté s dôrazom na pohodlie a bezpečnosť počas obdobia a ponúkajú jedinečné vlastnosti pre vaše pohodlie.

Jadro 100% rastlinného pôvodu: Tampóny o.b. Pro Comfort Mini majú jadro vyrobené z 100% rastlinného pôvodu, čo znamená, že sú šetrné k životnému prostrediu a zároveň poskytujú efektívnu absorpciu.

Gynekologicky testované: Tampóny boli gynekologicky testované, aby zabezpečili bezpečné používanie a minimalizovali riziko podráždenia. Sú navrhnuté s ohľadom na citlivú ženskú oblasť.

o.b. Pro Comfort technológia: Tampóny sú vybavené o.b. Pro Comfort technológiou, ktorá zabezpečuje ľahké zavedenie a pohodlné nošenie. Tento design prispieva k celkovému pohodliu pri používaní tampónov.

Mini veľkosť: Mini veľkosť je vhodná pre ženy s ľahšími menštruačnými tokmi alebo pre tých, ktorí uprednostňujú menšie tampóny. Sú diskretne balené a ľahko prenosné.

Balenie 64 ks: Balenie obsahuje 64 tampónov, čo znamená, že máte dostatočné množstvo pre dlhodobé pokrytie vašich potrieb počas menštruácie.

O.b. Pro Comfort Mini tampóny sú špeciálne navrhnuté tak, aby vám poskytli spoľahlivú ochranu a pohodlie počas celého obdobia. Objednajte si ich ešte dnes a zažite komfort, ktorý poskytujú.

 

 

 

 

 

Po - PIA 08:00 - 18:00