LEVELYS MATICA 100KS

Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
21,99
Bez DPH 18,33

LEVELYS MATICA  100KS

LEVELYS Matice sú plastové matice s charakteristickou bledo-oranžovou farbou a špeciálnym designom. Ich základňa je v tvare pravidelného 9-hranníka, čo zaručuje presné zarovnanie priliehajúcich dlaždíc. Na bokoch matíc sa nachádzajú výrezy, ktoré umožňujú sledovať línie špár počas doťahovania. Táto vlastnosť je obzvlášť užitočná pri použití matíc na spoje typu VÄZBA (spoj v tvare T) alebo STRIH (spoj v tvare +), kde je potrebné zarovnávať viac ako dve dlaždice naraz. Tvar matíc bol navrhnutý tak, aby sa dal dostatočne dotiahnuť rukou bez potreby náradia.

Matice sú vyrobené z plastu, ktorý ponúka ideálny kompromis medzi pružnosťou a odolnosťou, čo zabezpečuje ich dlhú životnosť a spoľahlivosť.

Plastové Matice LEVELYS majú mnoho využití a možno ich použiť v interiéroch aj exteriéroch. Ich aplikácia je vhodná pri tvorbe spádov do odtoku alebo guľôčky v sprchovom kúte, na krížové, diagonálne alebo parketové spoje, na schodoch a sokloch, a taktiež pri nerovnomernej ploche podláh, stien a dlaždíc.

Tento patentovaný produkt značky LEVELYS je dostupný v balení po 100 ks a je celoeurópsky certifikovaný. Môžete si zakúpiť matice v ľubovoľnom množstve, zaokrúhlenom na stovky (napr. 300 ks alebo 1 700 ks).

Rozmery Matice LEVELYS sú nasledovné:

Dĺžka: 55 mm

Výška: 38 mm

Šírka: 55 mm

S LEVELYS Matice budete mať istotu presného zarovnania dlažby a ich jednoduché použitie ušetrí váš čas a usnadní celý proces pokladania dlažby či obkladu.

Po - PIA 08:00 - 18:00