LEVELYS KRÍŽIKY 1,5MM 100KS

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
7,49
Bez DPH 6,24

LEVELYS KRÍŽIKY 1,5MM 100KS

LEVELYS krížiky 1,5 mm sú navrhnuté tak, aby vám uľahčili a zefektívnili prácu s dlažbou a obkladom. Ich jedinečná farba a špeciálny dizajn umožňujú jednoduché čistenie vo vode a opakované použitie. S rôznymi farbami pre jednotlivé dištančné rozmery je ich rozlíšenie jednoduché, čo vám prinesie prehľadnosť a dokonalosť pri práci.

Tieto krížiky s hrúbkou 1,5 mm sú ideálnou náhradou za klasické plastové krížiky, ktoré bývajú náročné na vyberanie. Ich použitie je univerzálne, a môžete ich bez obáv využiť pri pokládke dlažby, obkladu, mozaiky, listelov a podobne. Jeden krížik zabezpečí rovnakú šírku a líniu škáry pri pokládke obkladov a dlažieb na strih, väzbu alebo rovno.

Krížiky LEVELYS majú viacero výhod, vrátane možnosti jednoduchého vyťahovania zo špár, ich opakovanej použiteľnosti, schopnosti udržať si tvar a možnosti recyklácie.

Balenie obsahuje 100 ks 1,5 mm krížikov v praktickom obale. Tieto krížiky sú súčasťou certifikovanej značky LEVELYS, ktorá je aktívna v celej Európe.

Rozmery LEVELYS krížikov s hrúbkou 1,5 mm sú šírka 31 x 31 mm a výška 39 mm. Vďaka nim dosiahnete precíznu a profesionálnu prácu pri pokladaní dlažby a obkladu.

Po - PIA 08:00 - 18:00