LEVELYS KLIEŠTE PODLAHOVÉ PLASTOVÉ 2.76853

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
na objednávku - dodanie do 7 dní
12,99
Bez DPH 10,83

LEVELYS  KLIEŠTE PODLAHOVÉ  PLASTOVÉ

LEVELYS plastové kliešte pre pokladanie podláh sú vyrobené z kvalitného plastu, čo zabezpečuje dlhú životnosť a maximálny komfort pri práci. Tieto kliešte sú špeciálne navrhnuté tak, aby poskytovali vysokú presnosť a spoľahlivosť pri pokladaní dlažby. Ich celoplastová konštrukcia zabraňuje nežiaducim škrabancom na povrchu dlaždíc.

LEVELYS kliešte sú vyrobené v čiernej farbe, čím sa odlišujú od konkurencie a sú chránené patentom. Ich dvojité nastavenie umožňuje maximálnu presnosť pri rôznych hrúbkach dlaždíc, čím zaručuje dokonalé zarovnanie.

Tieto plastové nivelačné kliešte sú určené na použitie pri pokladaní podlahy (dlažby) alebo obkladov na stenu. Pre väčší komfort pri pokladaní obkladov na stenu sa odporúča použiť naše špeciálne obkladové kliešte.

V balení nájdete jedno kliešte podlahové plastové značky LEVELYS. LEVELYS je celoeurópsky certifikovaná značka, čo zaručuje ich kvalitu a spoľahlivosť.

Materiál, z ktorého sú kliešte vyrobené, je polypropylén (PP), čo zabezpečuje ich odolnosť a dlhú životnosť.

Pri nastavovaní klieští treba brať do úvahy, že správne nastavenie je také, ktoré vyvíja maximálny tlak na klin, pričom neohrozuje porušenie alebo odtrhnutie spony. Správne nastavenie je dôležité pre dosiahnutie optimálneho výsledku pri pokladaní dlažby.

Po - PIA 08:00 - 18:00