FESTA KLADIVO FIBERGLASS 100G

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
3,99
Bez DPH 3,33

FESTA KLADIVO FIBERGLASS  100G

Kladivo 100g FIBERGLASS FESTA je ľahký a praktický nástroj s násadou zo sklolaminátu, ktorý tlmi nárazy. Táto vlastnosť umožňuje pohodlné a používanie bezpečne kladiva pri rôznych prácach.

Násada kladiva je vybavená protišmykovou úpravou a rozšírením na konci, čo zabezpečuje pevný a spoľahlivý úchop. Táto funkcia minimalizuje riziko vykĺznutia nástroja z ruky, čo je dôležitá pre bezpečnosť pri práci.

Kovaná hlava kladiva je vyrobená z kvalitnej uhlíkovej ocele, čo potvrdzuje pevnosť a odolnosť nástroja. Tento materiál je vhodný pre rôzne úlohy a umožňuje presné a efektívne kladenie.

Celková hmotnosť kladiva je 100g, čo ho robí ľahkým a prenosným nástrojom. Táto hmotnosť je ideálna pre jemnú a presnú prácu, ale aj pre prácu, ktorá vyžaduje menšiu silu.

Kladivo 100g FIBERGLASS FESTA je skvelou úpravou pre drobné remeselné práce, opravy a údržbu domácnosti. S kombináciou sklolaminátovej násady, protišmykovou úpravou a kovanou hlavou z uhlíkovej ocele, poskytuje spoľahlivý a praktický nástroj pre rôzne úlohy.

Po - PIA 08:00 - 18:00