KAZETA FA MEN EXPLORING TAŠKA SPRCHOVÝ GÉL 2V1 250ML + DEODORANT 150ML

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
6,49
Bez DPH 5,41

KAZETA FA MEN EXPLORING TAŠKA SPRCHOVÝ GÉL 2V1 250ML + DEODORANT 150ML

darčeková sada s názvom "Fa Men Dark Passion" je určená pre mužov a obsahuje niekoľko produktov, ktoré tvoria kompletnú starostlivosť o telo. Tu sú položky z tejto sady:

  • Fa MEN Dark Passion Sprchový gél 2v1 (250 ml): Je určený na umývanie tela a vlasov v jednom kroku. Jeho vôňa a pravdepodobne zodpovedá temnej a vášnivej atmosfére, akúsi názov "Dark Passion".
  • Fa MEN Dark Passion Deospray (150 ml): Poskytuje ochranu pred nepríjemným zápachom a zároveň dopĺňa vôňu sprchového gélu. Deospray je praktický a potrebný prostriedok na udržanie sviežosti po celý deň.
  • Praktická kozmetická taška: Ide o doplnok, ktorý prenášanie a skladovanie týchto produktov. Kozmetická taška je praktickým spôsobom, ako udržiavať tieto produkty pohromade, a zároveň je vhodná na cestovanie alebo každodenné bežné používanie.

Celkovo je táto darčeková sada vhodná pre mužov, ktorí preferujú komplexnú starostlivosť o telo s jednotnou vôňou a praktickým prenosom produktov. Fa Men Dark Passion pravdepodobne ponúka zážitok z vône a osvieženia, ktorý možno považovať za temný a vášnivý.

Po - PIA 08:00 - 18:00