KAZETA DERMACOL MEN AGENT DON´T WORRY BE HAPPY SPRCHOVÝ GÉL 3V1 250ML + DEZODORANT 150ML

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
5,99
Bez DPH 4,99

KAZETA DERMACOL MEN AGENT DON´T WORRY BE HAPPY SPRCHOVÝ GÉL 3V1 250ML + DEZODORANT 150ML

Darčekový balíček MEN AGENT "Don't fear happy" od značky Derma obsahuje dva výrobky, ktoré sú určené pre muža a poskytujú im pocit starostlivosti a starostlivosti o telo a pokožku.

Obsah balenia:

  • Sprchový gél na telo, tvár a vlasy pre muža: Tento sprchový gél je multifunkčný výrobok, ktorý môže byť použitý pre telo, tvár a vlasy. Má povzbudzujúce vôni plnou správou, ovocím a citrusmi, ktorá pomáha odplaviť starosti každodenného života. Čistá pokožka a zanecháva ju sviežu a osviežujúcu. Tento sprchový gél je vhodný pre všetky typy pokožky a môže byť používaný denne.
  • Dezodorant v spreji pre muža: Tento pánsky dezodorant má povzbudzujúcu citrusovú vôňu, ktorá poskytuje pocit svedomia a čistoty. Dezodorant nepríjemný zápach a poskytuje dlhotrvajúcu a jemnú ochranu. Neobsahuje hliníkové soli a je šetrný k pokožke. Tento dezodorant môže byť používaný kedykoľvek, keď potrebujete rýchlo obnoviť pocit svojej viery.

Tento balíček je ideálnym darčekom pre muža, ktorý si chce dopriať starostlivosť o telo a darček s povzbudzujúcou výživou a osviežením. Dodá im pocit slávy a radosti v každom okamihu.

Po - PIA 08:00 - 18:00