KAZETA DERMACOL MEN AGENT GENTLEMAN SPRCHOVÝ GÉL 3V1 250ML + BALZAM PO HOLENÍ 100ML + ZLUPOVACIA MASKA

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
13,99
Bez DPH 11,66
KAZETA DERMACOL MEN AGENT GENTLEMAN SPRCHOVÝ GÉL 3V1 250ML + BALZAM PO HOLENÍ 100ML + ZLUPOVACIA MASKA
Darčekový balíček MEN AGENT Gentleman Touch obsahuje výbavu pre muža, ktorá vám pomôže zvýrazniť váš sexuálny apel a jedinečný štýl. Tento balíček je ideálnym darčekom pre muža, ktorý chce pečovať o svoju pokožku a vzhľad.
Balení obsahuje:
Sprchovací gél 3v1 Gentleman Touch: Tento sprchovací gél je viacfunkčný a umožní vám osviežiť sa a vykonať komplexnú starostlivosť o telo počas sprchování. Vďaka svojmu mužskému vonnému zloženiu prispievať k tomu, aby ste cítili čerstvo a sebaisto. Umožňuje promasírovať telo a opláchnuť v jednom kroku.
Dezodorant: Dezodorant vám poskytne dlhotrvajúcu ochranu pred nepríjemným telesným zápachom a pocenením. Svému okoliu tak môžete poslať čerstvý a príjemný pocit.
Voda po holení Gentleman Touch: Táto voda po holení pomáha upokojiť pokožku po holení a zanecháva na nej jemnú vôni. Môžete ji použiť na dokončenie svojho ranného holicího rituálu.
MEN AGENT zlupovacia pleťová maska: Táto pleťová maska odstraňuje odumieranie kožných buniek a udržiava pokožku hladkou a zdravou. Je to skvelý doplnok pre starostlivosť o pleť.
Tento darčekový balíček je vhodný pre muža, ktorý si potrpí na kvalitnú starostlivosť o pokožku a vzhľad. Ponúka komplexnú starostlivosť o každodenné potreby a dodá vám pocit svedomia a sebaistoty.
Po - PIA 08:00 - 18:00