KAZETA ADIDAS MEN ICE DIVE TOALETNÁ VODA 50ML + DEODORANT SPREJ 150ML + SPRCHOVÝ GÉL 250ML

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
13,99
Bez DPH 11,66

KAZETA ADIDAS MEN ICE DIVE TOALETNÁ VODA 50ML + DEODORANT SPREJ 150ML + SPRCHOVÝ GÉL  250ML

Tátoová kazeta Adidas Ice Dive obsahuje tri produktové položky, ktoré môžu byť ideálnym darčekom pre mužov alebo skvelým spôsobom, ako zachovať viacero produktov s rovnakou vôňou.

  1. Adidas Ice Dive toaletná voda (50 ml) : Táto toaletná voda má osviežujúcu vôňu ovocia s čerstvou mätou, omamnou pelargonie, pačuli a olej zo santalového dreva. Vôňa je charakteristická svojim mužným charakterom a tónmi teplého a tryskového dreva.
  2. Adidas Ice Dive Deodorant sprej (150 ml) : Deodorant sprej je určený na poskytovanie ochrany pred potením a zároveň príjemnej vône. Obsahuje rovnakú vôňu ako toaletná voda Adidas Ice Dive a zabezpečuje sviežosť po celý deň.
  3. Adidas Ice Dive sprchový gél (250 ml) : Sprchový gél je ideálny na ranné alebo večerné sprchy. Okrem toho, že tiež prináša príjemnú vôňu, ktorá je v súlade s ďalšími produktmi v sade.

Celkovo táto darčeková kazeta Adidas Ice Dive je vhodným darčekom pre, ktorý uprednostňuje osviežujúcu a mužnú vôňu. Sada obsahuje všetko potrebné pre komplexnú starostlivosť o telo a príjemný pocit sviežosti.

Po - PIA 08:00 - 18:00