KAZETA GILLETTE MACH3 HOLIACI STROJČEK MACH3 + 1 HOLIACA HLAVICA + SERIES GÉL 75ML + BOX

Značka:
Hodnotenie:
Dostupnosť:
Skladom
9,49
Bez DPH 7,91

KAZETA GILLETTE MACH3 HOLIACI STROJČEK MACH3 + 1 HOLIACA HLAVICA + SERIES GÉL 75ML + BOX

Gillette darčeková sada obsahujúca holiaci strojček Mach3, holiacu hlavicu, holiaci gel a box je skvelý darček pre mužov, ktorí preferujú presné a klasické holenie. Táto sada ponúka kvalitné produkty, ktoré pomáhajú dosiahnuť hladký a pohodlný holiaci zážitok. Je to niekoľko dôležitých informácií o produktoch:

Holiaci strojček Mach3 : Holiaci strojček Gillette Mach3 je vyrobený na presné diery. Má klasický dizajn s tromi čepieľkami, ktoré sú vybavené špeciálnou atomickou vrstvou uhlíka, čo zabezpečuje ich trvanlivosť a ostrosť. Každý ťah so strojčekom umožňuje oholiť každý chĺpok až 3-krát, čo zabezpečuje hladký výsledok holenia.

Holiaca hlavica: náhrad sady je aj jedna holiaca hlavica pre strojček Mach3, čo znamená, že môžete ihneď začať holiť, a keď bude potrebná výmena hlavice, budete mať pripravenú.

Séria gelov 75 ml : Poskytovateľ darčekovej sady je aj holiaci gel Séria vo veľkosti 75 ml, ktorý poskytuje ďalšiu ochranu a hladkosť počas holenia. Tento gel môže pomôcť znížiť oslabenie a hydratáciu pokožky.

Box : Súprava obsahuje aj štýlový box, ktorý môže byť užitočný pri skladovaní a prenášaní produktov.

Celkovo je táto darčeková sada od Gillette skvelou možnosťou pre mužov, ktorí uprednostňujú tradičné a kvalitné diery, ktorým sa môže spoľahnúť.

Po - PIA 08:00 - 18:00